Video Te Reja

 • Titulli i Ligjëratës:Zinaja Mekati me i Madh pas Shirkut dhe Vrasjes
 • Ligjërues: Hoxhë Eroll Nesimi

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

 • Titulli i Ligjëratës:Obligimet e gruas ndaj burrit të saj 2
 • Ligjërues: Hoxhë Eroll Nesimi

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

 • Titulli i Ligjëratës:Obligimet e gruas ndaj burrit të saj 1
 • Ligjërues: Hoxhë Eroll Nesimi

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

 • Titulli i Ligjëratës:Rushfeti dhe Korrupsioni ne Pikpamjen Islame
 • Ligjërues: Hoxhë Eroll Nesimi

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

 • Titulli i Ligjëratës:Obligimet e burrit ndaj gruas
 • Ligjërues: Hoxhë Eroll Nesimi

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

 • Titulli i Ligjëratës:Rreziku i Sihrit dhe Fallit
 • Ligjërues: Hoxhë Eroll Nesimi

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

 • Titulli i Ligjëratës:Kënd duhet ta zgjedhim per bashkëshortë/e?
 • Ligjërues: Hoxhë Eroll Nesimi

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

 • Titulli i Ligjëratës:Martohuni o ju rini
 • Ligjërues: Hoxhë Eroll Nesimi

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

 • Titulli i Ligjëratës:Si ta përmirësojmë vetën tonë
 • Ligjërues: Hoxhë Eroll Nesimi

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.